torsdag, december 13, 2012

Julfrossa med Enchanted Christmas

Tiden går verkligen fort! 2012 är snart slut och med detta DT-inlägg tackar jag för mig hos Annelie & Mians. Det har varit fantastiskt roligt och härligt att få vara med i detta gäng - ni är underbara tjejer allihop!
 Mycket spännande har hänt under året, och i dagarna släpptes ju den nya webshopen, där det bland annat finns ett superfint erbjudande för de som handlar nu. Det får ni ju bara inte missa!

Jag vill även passa på att rikta ett STORT tack till mina DT-mammor Annelie och Mian för allt arbete de lägger ner, all glädje och all inspiration de delar med sig av! Ni är helt underbara! :)

...och med de orden har det väl blivit dags att gå över till min jullayout.

Denna gång har jag arbetat med die cuts ur den helt magiska serien Enchanted Christmas från Docrafts Papermania. Jul så det bara sprakar om det - och med lite roliga färginslag, som lila! Jätteläckert inslag i allt traditionella gröna och röda! Har även med en av mina personliga favoriter, Rullad Silverblomma, här tillsammans med en liten metallros.
.

Det mönstrade pappret jag använt kommer från Viva Gade, och i hålen efter en Martha Stewart-stans har jag broderat med svart tråd. Det röda bandet går under namnet Red Ribbon. Ett kanonbra band när man vill arbeta med lite struktur! Den röda cardstocken har fått en stämplad bakgrund ton-i-ton av en snöflingsstämpel jag hade i mina gömmor.
.

De vita snöflingorna i vit chipboard som kommer från You Do är sprayade med glimmer mist och pyntade med olika brads och rhinestones. Här och var har jag strukit på Stickles Frosted Lace och en del detaljer har jag täckt med Glossy Accent från Ranger.
.

Dessa två motiv har så mycket fina glitterdetaljer och jag valde att lyfta fram dem extra mycket, så jag skar ut dessa med skalpell och fäste dem med häftkuddar för att få ännu med lager-på-lager. Här syns även Roppongi Washitape.


Nu tackar jag alltså för mig och önskar er alla en underbar jul och ett riktigt gott nytt år!
Själv ska jag nu försöka ta lite ledigt från jobb och alla måsten. Det jag har i agendan är att pyssla, bara vara, och ja, att pussas under misteln...
.

Kram på er alla! :)
//Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar